Ouders laat u informeren over het Vormsel!

Na de zomervakantie start in de hele parochie het Vormselproject. Het project “In Vuur en Vlam” is speciaal voor kinderen vanaf 10 / 11 jaar die dan in groep 8 of op de middelbare school zitten en het Vormsel willen ontvangen én zich willen verdiepen in alle goede dingen die Jezus voor de mensen heeft gedaan. In mei zal diaken Iwan Osseweijer de groepen 7 van de rk-basisscholen in Lisse, Hillegom en De Zilk bezoeken. Tijdens deze bezoeken zal hij de kinderen vertellen wat het Vormsel inhoudt en hoe de voorbereidingen hiervoor zullen verlopen. De kinderen krijgen dan een aanmeldformulier mee naar huis.

Om de ouders te informeren over het Vormsel en het vormselproject houden we een informatieavond op dinsdag 20 juni om 20.00 uur in het Paus Franciscus Huis, Heereweg 272 in Lisse. Ook kunnen de ouders tijdens deze avond hun kind aanmelden voor de vormselvoorbereiding.

Bent u van plan naar deze bijeenkomst te komen, stuurt u dan een bericht naar vormselwillibrordus@gmail.com, zodat we voor iedereen een kopje koffie of thee klaar hebben staan.

Vanaf eind augustus zullen de kinderbijeenkomsten in Lisse en in Hillegom gehouden worden. De kinderen uit De Engel, Lisserbroek en Lisse komen bij elkaar in het Paus Franciscus Huis, Heereweg 272 in Lisse. Voor de kinderen uit De Zilk en Hillegom zullen de bijeenkomsten in het Teresiahuis, Mgr. van Leeuwenlaan 3 (naast de voormalige St. Jozefkerk) in Hillegom gehouden worden. Op zondag 19 november zullen alle kinderen uit de parochie H. Willibrordus van bisschop J. van den Hende in de Heilig Hartkerk in De Zilk het Heilig Vormsel ontvangen.