Eenmaal… Andermaal …….. 28e Kerkenveiling St. Agatha

Vrijdag 24 november a.s. gaan we weer veilen!!! Locatie: dienstencentrum “De Beukenhof”, Eikenlaan 2a Lisse Tijd: de aanvang is 19:30, vanaf 19:00 kunt u de kavels komen bekijken.

Doel van de veiling is uiteraard het realiseren van een prachtige financiële ondersteuning voor het doorlopende onderhoud aan onze mooie St. Agathakerk, de ‘Kathedraal van de Bollenstreek’. Alle te veilen kavels zijn binnen en wij kunnen u melden dat er weer hele mooie en/of bijzondere kavels tussen zitten.

Hieronder een overzicht:
– een vergulde plaquette ter herdenking van 100 jaar verschijning van Maria aan drie herderskinderen in Fátima; gezegend door niemand minder dan Z.H. Paus Franciscus persoonlijk.
– Sebastian Langeveld, onze eigen ster in het wielerpeloton, stelt een door hem gesigneerd shirt ter beschikking. Fan van onze Sebastian? Sla dan uw slag.
– Nieuw op de veiling: taart met een verrassing! Er worden 4 taarten geveild. In elke taartdoos zit naast een overheerlijke verse taart een verrassingsprijs: dit loopt uiteen van bedragen tussen de € 5,00 en € 20,00. Welke u heeft…..is de verrassing.
– nieuwe wasmachine met garantie en service
– High tea door en met diaken Iwan Osseweijer
– “make over” voor dames: kapsel en make up
– Espresso machine (verse bonen)
– een gouden ring
– diverse etentjes bij lokale horeca
– diverse uitjes in Nederland

Wat ons betreft, met veel dank aan alle sponsoren, één van de allerbeste assortimenten die wij ooit ter veiling hebben mogen brengen. Echt voor iedereen wat leuks, veel nieuwe kavels, en natuurlijk ook een aantal vertrouwde kavels.

Bijgaand de catalogus.

 

Downloads