Hulp aan Libanon

Voor het eerst zal ik dit jaar Kerstmis vieren in Libanon. En niet zonder reden. Ik ga namelijk met een kleine groep jongeren Libanon afreizen om daar de (200!) weeskinderen te helpen. Deze weeskinderen zijn gevlucht vanuit de oorlogsgebieden in Syrië en Irak. Helaas hebben zij hun ouders verloren en staan ze er alleen voor. Vanuit Nederland is er contact gelegd met de kerk die hen nu opvangt in Beirut. Het is de bedoeling dat ik (samen met de groep) geld inzamel om het persoonlijk te overhandigen en kerstcadeaus te kopen voor deze kinderen. Help je mee? Stuur mij een berichtje voor meer info: meryam_azmi@hotmail.com. Een eventuele donatie kan worden gedaan op het volgende rekeningnummer: NL33 ABNA0512256772 o.v.v. ‘Hulp aan Libanon’. Alvast hartelijk dank! Groet, Meryam Azmi