Nieuwe Alpha van start in onze H. Willibrordusparochie

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in onze H. Willibrordusparochie wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In het Paus Franciscushuis te Lisse gaat op 4 oktober een Alpha van start. In  interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Praktische informatie.

De Alpha start op donderdag 4 oktober om 19.30u in het Paus Franciscus huis.

De  bijeenkomsten daarna beginnen om 18.30u (met gezamenlijke maaltijd, u hoeft niet te koken of af te wassen!) en zijn gepland op de donderdagen

11, 18 en 25 oktober

8, 15, 22 en 29 november. De bijeenkomsten in november zijn in Hillegom. Lokatie volgt nog.

6,13 en  20 december

Verder is er nog een weekeind in een klooster. ook hier volgt nog info over.

Twijfelt u of het iets is, kom geheel vrijblijvend 4 oktober kijken! Dat is namelijk een soort introductiebijeenkomst. Info kun je ook krijgen bij pastoor Franken (pastoor@rkwb.nl) of bij diaken Osseweijer (diakenb@rkwb.nl)  Hier kun je je ook aanmelden.