Projectkoor gezinsviering: de mooiste tijd van het jaar begint nu al!

Kerstmis; hoewel het nog even duurt, zijn we nu al met de voorbereidingen bezig. En daar kunnen we de hulp van jonge zangers en hun familie goed bij gebruiken… Want de gezinsviering van 18:30 uur op kerstavond in Hillegom zal dit jaar opgeluisterd worden door een gezinskoor!
Kinderen, hun ouders en zelfs hun kwieke opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit projectkoor. We oefenen vanaf 25 oktober elke donderdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur in de sacristie van de St. Jozef en St. Martinuskerk te Hillegom. Professioneel dirigente is Elena Bruins, muzikanten zijn van harte welkom. Dus vind je het leuk samen met je (klein)kind te zingen of te musiceren, meld je dan aan via sechillegom@rkwb.nl. Zo maak je de Kerst van jouw gezin nu al tot de mooiste tijd van het jaar!