Kerstmuziekavond in de St. Agathakerk

Op vrijdag 14 december a.s. is weer de traditionele kerstmuziekavond in de St. Agathakerk, Heereweg 277 in Lisse.  Zoals de afgelopen jaren het geval was, wordt ook deze avond verzorgd door een viertal koren uit de streek: Canticum Novum en de Bollennootjes, twee koren van de Sint Agathakerk, en daarnaast het koor “de Kasteelheeren” en het koor “de Gele Hoed”, beide ook uit Lisse.

Naast de gevarieerde koorzang is er uiteraard ook veel gelegenheid om kerstliederen gezamenlijk te zingen, begeleid op het Adema orgel door Gé van der Steen. Ter afwisseling is er ook instrumentale muziek, waaronder een optreden van de 10-jarige violiste Britt Haggenburg.

De kerstmuziekavond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er echter wel een collecte ter bestrijding van de kosten. Van harte aanbevolen!