Nieuws

De rommelmarkt gaat door!

Tot mijn vreugde kan ik melden dat het gelukt is een locatie voor zowel de inbreng van goederen als de rommelmarkt zelf te verkrijgen. 

Waar en wanneer ?
Op zaterdag 25 mei 2019 zal in de Onderwaterhal aan de Achterweg-Zuid 33A weer de grote rommelmarkt ten behoeve van het onderhoud aan de St.Agathakerk plaatsvinden van 09.00-16.00 uur. In de periode voorafgaand aan de rommelmarkt zullen spullen worden ingezameld. Dit kan van 27 maart t/m 18 mei op woensdag en zaterdagochtend van 9:00 -12:00 uur in de Onderwaterhal.

Vrijwilligers

Alle vrijwilligers en overige betrokkenen worden door het comit├ę Rommelmarkt rechtstreeks ge├»nformeerd. Dit zal gebeuren in de periode februari – maart – april. Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! 

Spullen zijn (bijna altijd) welkom

Heeft u spullen voor de rommelmarkt? Brengt u deze dan in de genoemde periode naar ons toe. Het ophalen van spullen beperken wij tot een minimum. Alleen in bijzondere gevallen halen wij nog spullen thuis op. Dit heeft alles te maken met de steeds kleiner en met name ook ouder wordende groep vrijwilligers. 
Daarbij de opmerking dat wij geen interesse hebben in grote(re) meubelen (zoals bankstel, wandmeubel, biljarttafel, bed, aquarium, orgel etc). Helaas worden deze niet of nauwelijks verkocht. Wij hebben daarom besloten alleen nog maar kleine meubelen aan te nemen. En verderl: electronica, witgoed, boeken, kleding, vazen, glazen, serviezen, keukenspullen, speelgoed (mits compleet en functionerend), antiek, koper, zilver, verlichting, fietsen, ijzerwaren, tuinmeubels, enfin, verder alles wat u maar kunt bedenken eigenlijk.

Heeft u spullen voor de rommelmarkt? Brengt u deze dan in de genoemde periode naar ons toe.
Het ophalen van spullen beperken wij tot een minimum. Alleen in bijzondere gevallen halen wij nog spullen thuis op. Dit heeft alles te maken met de steeds kleiner en met name ook ouder wordende groep vrijwilligers. 
Daarbij de opmerking dat wij geen interesse hebben in grote(re) meubelen (zoals bankstel, wandmeubel, biljarttafel, bed, aquarium, orgel etc). Helaas worden deze niet of nauwelijks verkocht. Wij hebben daarom besloten alleen nog maar kleine meubelen aan te nemen. En verderl: electronica, witgoed, boeken, kleding, vazen, glazen, serviezen, keukenspullen, speelgoed (mits compleet en functionerend), antiek, koper, zilver, verlichting, fietsen, ijzerwaren, tuinmeubels, enfin, verder alles wat u maar kunt bedenken eigenlijk.

Dank
Onze dank gaat op dit moment uit naar de eigenaar van de Onderwaterhal, de familie Bader. Zonder hun instemming ook de inname van goederen op hun locatie mogelijk te maken hadden wij dit jaar geen rommelmarkt kunnen organiseren.
Ik hoop u allen te zien op 25 mei, of in de aanloop daarheen.
Taco Ringma(voorzitter)

Misschien ook interessant...