Nieuws

Kerkenveiling H.H. Engelbewaarderskerk

17 mei is het weer zover: de jaarlijkse kerkenveiling voor de H.H. Engelbewaarderskerk. Ook dit jaar zijn de verwachtingen weer hoog gespannen en rekenen we op een mooi resultaat.

Het thema dit jaar is: ‘Trouw aan ons kerkgebouw’. De Engelbewaarderskerk is als rijksmonument het pareltje van de Engel. Een gebouw waar we met z’n allen trots op zijn en waar voor het onderhoud veel geld nodig is. Blijf ons daarom steunen en kom naar de kerkenveiling.

De veiling zal plaatsvinden bij ons aller bekende restaurant en partycentrum Juffermans, Heereweg 386 in de Engel. Wij zijn de familie Juffermans ook dit jaar weer veel dank verschuldigd voor het beschikbaar stellen van de zaal, voor deze voor ons zo belangrijke activiteit. Onze bijzondere dank gaat ook uit naar alle bedrijven en particulieren die het mogelijk gemaakt hebben om weer een gevarieerde catalogus (zie onderstaand) te kunnen samenstellen. We kunnen nog zoveel mooie kavels hebben, een kerkenveiling is pas geslaagd wanneer er veel kopers zijn die vol enthousiasme bieden op alle bij elkaar gebrachte artikelen. Uw komst stellen wij daarom zéér op prijs.

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie, waarna wij om 20.00 uur zullen beginnen met de veiling. Ook tijdens de veiling zal er voor een hapje en drankje gezorgd worden om een goede stemming te garanderen. Dus genoeg reden om in grote getale naar de veiling te komen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we weer een mooie opbrengst kunnen halen.

Tot vrijdag 17 mei!

De kerkenveilingcommissie H.H. Engelbewaarderskerk

Downloads

Misschien ook interessant...