Nieuws

Een lichtpuntje geven aan een ander

In de Adventstijd wordt het iedere week een stukje lichter doordat we dan een extra lichtje aansteken, bijvoorbeeld op de Adventskrans. Met elkaar kunnen we het in de Advent ook lichter laten worden. De PCI Hillegom en onze parochiegemeenschap vinden het belangrijk om in deze periode een lichtpuntje te geven aan iemand die ziek is, die veel zorgen heeft, die een naaste moet missen of voor wie het allemaal even niet vanzelf lijkt te gaan. Daarom zullen we in de Adventstijd bij deze mensen een hartelijke groet brengen in de vorm van een plantje.

Graag vragen wij uw hulp daarbij.

Kent u iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken; voor wie even wat extra aandacht fijn zou zijn? Geeft u dan alstublieft de naam en het adres van deze persoon aan ons door. Achter in de St. Jozef en Martinuskerk en in het stiltecentrum (op de standaard van de PCI) liggen aanmeldingsformuliertjes die u in kunt vullen. Op deze standaard staat een grijze bus waar u het formulier in kunt doen, maar u kunt het ook inleveren bij het parochiesecretariaat in Hillegom.

Tijdens deze periode zal er in het stiltecentrum een kerstboom staan. In de boom komen hartjes te hangen die verwijzen naar het aantal hartelijke wensen die namens u en andere parochianen worden uitgedeeld. Door deze boom vol met hartenwensen komen we steeds dichter bij het licht van Kerstmis: de geboorte van Jezus.

Deze adventsactie wordt financieel mogelijk gemaakt door de PCI Hillegom en is een samenwerking met de parochiegemeenschap St. Jozef en St. Martinus.

Misschien ook interessant...