Nieuws

Viering Samen Kerk

Op zondag 8 december om 11.00 uur is er weer een gebedsviering in de H. Hart van Jezuskerk, met mensen met een verstandelijke beperking en iedereen die zich met hen verbonden voelt. Voorganger in de viering is Marjo Lommerse. Het dameskoor uit Hillegom zal de viering muzikaal ondersteunen.

De vieringen van Samen Kerk bestaan dit jaar ruim 12,5 jaar en is ontstaan uit een verzoek van enkele ouders van kinderen met een verstandelijke beperking. Er werd daarom gekozen voor een gebedsviering waarin liedjes werden gezongen die gericht zijn op kinderen. Er wordt een passende lezing gekozen en er worden afbeeldingen getoond ter ondersteuning en uitleg van de lezing. De vieringen zijn mede door deze laagdrempelige benadering ook geschikt voor gezinnen met jongere kinderen. De liedjes die gezongen worden maken de mensen vrolijk en blij.

Na de fusie van de kerken wordt de gebedsviering twee maal in het jaar in Hillegom en twee maal in het jaar in De Zilk gehouden op het tijdstip van de gewone zondagse viering. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze vieringen. Dit keer in de H. Hart van Jezuskerk.

Na de viering staat de koffie klaar in het parochiehuis.

Misschien ook interessant...