Nieuws

40.000 vrijwilligers aan de slag voor actie Kerkbalans

Jaarlijks halen 40.000 vrijwilligers in 2.000 kerken in Nederland geld op voor hun plaatselijke geloofsgemeenschap. Al deze vrijwilligers gaan het commitment aan en zetten zich in voor de kerk, want ook de kerk heeft de nodige financiƫle verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan de rekeningen voor energie en onderhoud, en ook het loon voor het pastoraal team.

Ook uw commitment bij de actie Kerkbalans is belangrijk om als kerk actief te zijn en te blijven, en een plek te zijn waar iedereen altijd terecht kan. Wilt u alvast nadenken over uw gift aan de kerk voor komend jaar? Laat de hoogte van uw gift via een toezegging aan uw parochie weten tijdens de actieperiode van Kerkbalans. Toezeggingen helpen het huishoudboekje van uw kerk op orde te houden.

De actie Kerkbalans gaat op 18 januari 2020 van start. Uw gift is meer dan welkom. Onderhoud van het kerkgebouw, en ook het pastoraal team, missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Geeft u om de kerk? Doe dan mee met de actie Kerkbalans. Handig is de automatische bijdrage per kwartaal of maand. Dat kunt u eenvoudig regelen met uw eigen internetbankieren. Door uw gift kunnen we samen van betekenis zijn en blijven voor de mensen om ons heen. Elke bijdrage is welkom, groot of klein, ieder naar eigen vermogen.

Misschien ook interessant...