Nieuws

MAATREGELEN OMTRENT CORONA-UITBRAAK

Tot nader orde worden alle vieringen op zaterdag en zondag en alle activiteiten zoals filmavond en de koffiemomenten afgelast.
Via de sociale media houden we jullie en u op de hoogte van de ontwikkelingen. Blijf ons dus volgen!
Graag willen we iedereen vragen om te bidden  dat de situatie onder controle komt persoonlijk lijden en economische en sociale schade beperkt blijft!

Misintenties: In verband met het niet doorgaan van de weekenddiensten op zaterdagavond en zondagochtend t/m 13 april zullen de misintensies van alle kerken gezamenlijk worden voorgelezen door het pastoraalteam tijdens de besloten mis om 10.00  uur op zondagochtend in de Agathakerk en zijn deze ook te beluisteren via de kerkomroep www.kerkomroep.nl https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10489 De Eucharistieviering van donderdag van de H. Hart van Jezuskerk kunt u beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl https://kerkdienstgemist.nl/stations/269-Heilig-Hart-Parochie-De-Zilk

Maria boodschap: woensdag 25 maart 19.30 uur zal Maria boodschap niet doorgaan i.v.m. maatregelen tegen het Corona-virus.

Alle palmpasen vieringen, avond vieringen in de goede week en alle paasvieringen zullen niet doorgaan.

Vanuit de Nederlandse bisschoppen is een brief gekomen welke via onderstaande link is te lezen.
https://www.rkkerk.nl/bisschoppen-scherpen-maatregelen-in-verband-met-het-coronavirus-aan/

Bisschoppen scherpen maatregelen in verband met het coronavirus aan – Rooms-Katholieke Kerk Nederland In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19), scherpen de bisschoppen in Nederland de al eerder getroffen maatregelen aan. Alle publieke liturgische vieringen op zaterdagavonden en zondagen worden tot 31 maart afgelast. Hiermee sluiten de bisschoppen aan bij het recente advies van de overheid en het RIVM. De bisschoppen begrijpen dat het feit …www.rkkerk.nl

Misschien ook interessant...