Nieuws

Corona-update

De maatregelen die genomen worden vanwege de uitbraak van het Coronavirus zijn stevig. Ook als parochiegemeenschap willen we u vragen: houdt u alstublieft aan de 1,5 meter afstand en de andere maatregelen

Vooralsog is het nog mogelijk om bij de door-de-weekse missen aanwezig te zijn, maar dan in de kerk zelf (niet in de dagkapel of sacristie!). Tijdens deze Mis zijn extra maatregelen om het overbrengen van het virus zo veel als mogelijk te beperken. Volgt u alstublieft deze regels op.

Daarnaast zijn de kerken in Hillegom, De Zilk en de St. Agathakerk in Lisse dagelijks open voor persoonlijk gebed, met name ook op zondag wanneer er aanbidding is. De H.H.Engelbewaarderskerk is open op zaterdagavond voor aanbidding en om in te zamelen voor de voedselbank. Neemt u alstublieft iets hiervoor mee!

Voor de duidelijkheid: Er is zondag dus geen publieke Mis, alleen een moment voor stilte en gebed. De kerken zijn groot, dus is het mogelijk om grote afstand te houden van elkaar en blijf weg als u verkouden bent, hoest of koorts hebt! Houdt u zich aan deze maatregelen aub.
Als u liever iets voor de kerk neerlegt voor de voedselbank: ook welkom!

De kerken zijn geopend op de onderstaande tijden:
Zaterdag van 19:00-20:00 uur in de H.H. Engelbewaarderskerk, Lisse
Zondag van 11:00-13:00 uur in de St. Agathakerk, Lisse
Zondag van 12:00-13:00 uur in de H. Hart van Jezuskerk, De Zilk
Zondag van 13:00-15:00 uur St. Jozef en St. Martinuskerk, Hillegom

Dit kan echter zo weer veranderen. Op de website, en via facebook en Instagram houden we u zoveel mogelijk op de hoogte van de veranderingen. Ook achter in de kerken liggen blaadjes met daarop de mededelingen.

Misschien ook interessant...