Terugblik

Kinderkerk – Adventsproject

Kinderkerk – Adventsproject

Helaas hebben we vanwege de corona pandemie dit jaar weinig kunnen organiseren voor de kinderen van 2 tot 12 jaar. Dat vinden we heel jammer en daarom zijn we aan het zoeken gegaan naar een mogelijkheid om toch met en voor de kinderen iets te doen.

Als u belangstelling heeft, willen wij u een boekje sturen dat heet ‘Het Beste Nieuws voor Advent & Kerst 2020’. Het is een gezinsboekje dat voor iedere dag een verhaaltje of knutseldingetje heeft voor kinderen, om gezellig samen te doen.

Het is een boekje dat uitgegeven is door Kind op Zondag. Een lesmethode die ook op sommige scholen wordt gevolgd in de vorm van Kind op Maandag.

Daarbij is het onze bedoeling om u per mail, iedere week, gedurende de vier weken van de Advent een filmpje of verhaal sturen. Allemaal op kinderniveau natuurlijk.

Mocht u belangstelling hebben voor dit Adventsproject, stuurt u dan per omgaande een berichtje met uw adresgegevens aan sechillegom@rkwb.nl  of bel met 0252 515000 dan zorgen we ervoor dat u nog deze week het boekje gratis krijgt thuisgestuurd.   

Werkgroep peuterkerk – kinderkerk

Misschien ook interessant...