Terugblik

Nieuw project voor de vastentijd

De tijd gaat snel in het kerkelijk jaar. We kregen leuke reacties en foto’s tijdens het adventsproject. Daarom willen we u een nieuw werkboekje aanbieden voor de Vastentijd. 

Voor deze  Vasten / Veertigdagentijd van 17 februari tot aan Pasen is er een gezinsboekje gemaakt voor kinderen van de basisschool en het gezin. Het boekje ‘Levensweg’ is een werkboekje met spelletjes, Bijbelverhalen en leuke suggesties om met de kinderen te lezen en te onderzoeken.
Als u interesse heeft voor dit boekje bieden wij u dat graag aan. Wilt u meer over het boekje weten ? Kijk dan op deze website voor een inkijkexemplaar.
Als aanvulling op dit boekje zullen we af en toe een verwijzing naar het Bijbelverhaal op het YouTube kanaal aanreiken, via de mail en op de website plaatsen. Deelnemen verplicht u tot niets.

Wilt u een boekje ontvangen en meedoen met het project, laat het ons dan even weten via sechillegom@rkwb.nl of 0252 515000. Graag met uw naam en adres en de namen van de kinderen, dan sturen we per kind een boekje naar u toe.

Een hartelijke groet,

Pauline en Yvonne
namens de werkgroep peuterkerk / kinderkerk Hillegom

Misschien ook interessant...