Terugblik

Kerkbalans 2022

Geef vandaag voor de kerk van morgen.

Dit is het thema van Actie Kerkbalans 2022.

Al bijna 2000 jaar is de Kerk voor ontelbaar veel gelovigen van grote betekenis. In de kerk wordt gebeden, gevierd en gerouwd. Mensen komen samen om hun geloof in God, maar ook hun levenservaringen te delen. Dat schept een bijzondere band.

Ook in deze moeilijke Corona tijd zetten het pastorale team en de vrijwilligers zich daar met hart en ziel voor in. Naast hun inzet vragen wij aan u om gul te geven, u geeft voor de kerk van morgen. Voor het mogelijk maken van de vieringen ook digitaal, bezoeken van zieken/ouderen, organiseren van jongeren- en bezinningsbijeenkomsten, ondersteuning van het pastorale team en natuurlijk het onderhoud van de kerken en de begraafplaatsen.

Om dit alles voor te bereiden is de werkgroep Kerkbalans al hard aan het werk geweest. Daarom gaan in de laatste twee weken van januari in onze parochie weer ruim 200 vrijwilligers  op pad om voor hun plaatselijke kerk de Actie Kerkbalans 2022 onder uw aandacht te brengen. Ondanks weer en wind bezorgen de “lopers” de brieven voor de kerkbijdragen bij onze parochianen en op 2 locaties worden deze ook weer door hun opgehaald. Zo zijn het ook hier de vele enthousiaste vrijwilligers die de actie dragen. Om alle inzet op pastoraal en diaconaal gebied mogelijk te maken wordt u als parochiaan gevraagd om een bijdrage.

Misschien ook interessant...