Nieuws

Vanaf januari twee kerken open ivm gas- en energieprijzen

Dat de gas- en energieprijzen stijgen, is inmiddels geen nieuws meer. Voor veel huishoudens is het hierdoor moeilijk om rond te komen, of wordt het steeds lastiger.

Ook als kerken gaan we dit voelen. Onze vier prachtige kerken zijn wel aardig warm te stoken, maar er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan; een prijskaartje dat niet met de collectes bij elkaar gebracht wordt.

Daarom is besloten om vanaf januari per weekend in maar twee van de vier kerken de Eucharistie te vieren, in plaats van in vier kerken. Dat betekent concreet dat de Mis het ene weekend in de H.H. Engelbewaarderskerk in Lisse (Zaterdag om 19:00 uur) is en in de St. Jozef en St. Martinuskerk in Hillegom op zondag om 10:00 uur. Het andere weekend is de Mis om 10:00 uur in de H. Hart van Jezuskerk in De Zilk en in de St. Agathakerk in Lisse, ook om 10:00 uur. U leest meer hierover in ons parochieblad “Wil’skracht”. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met René Oosterveer, bestuurslid en contactpersoon hiervoor.