Nieuws

Oecumenische vieringen in de Feestweek

Het is weer september en dat betekent dat de feestweken in Lisse en Hillegom er aan komen. Vorig jaar was in de feestweek een oecumenische “Sing and Celebrate” in de Hoftuin voor het gemeentehuis. Dat werd zo enthousiast ontvangen en bezocht dat daar dit jaar een vervolg op komt. Maar ook tijdens de feestweek in Lisse zullen we als gezamenlijke kerken ons steentje bijdragen in een bijzondere oecumenische viering waarbij “825 jaar geloven in Lisse centraal staat.”

Op woensdag 13 september 2023 zal in de Hoftuin, recht voor het gemeentehuis, de tweede editie plaatsvinden van “Sing and Celebrate”! Er zal een bijdrage zijn van het Black Gospelkoor Amsterdam, van het Opleidingsorkest van de Hillegomse Harmoniekapel en van de leerlingen van Streetdance Aarts Sport. Kortom: een feestelijke christelijke noot in de feestweek!

En op zondag 24 september 2023 is wordt er een oecumenische viering gehouden in de Grote Kerk op Het Vierkant in Lisse, aanvang 16.00 uur. Thema is “825 jaar geloven in Lisse”. In deze viering zullen een aantal van de Lissese pastores voorgaan en zal muzikale medewerking verleend worden door een samengestelde zanggroep vanuit de Samenwerkende Kerken Lisse.

Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd en welkom bij beide vieringen!

Misschien ook interessant...