Hallo! Graag willen wij ons even voorstellen:

EnJoy is de nieuwe jongerengroep van de Heilige Willibrordusparochie Bollenstreek. Sinds september 2015 organiseren wij elke tweede vrijdagavond  van de maand activiteiten voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud.

 Over onze doelgroep:
Bij EnJoy is iedereen tussen de 16 en 30 jaar oud welkom. Juist op deze leeftijd komen de grote levensvragen (Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?) om de hoek kijken. Het is het doel van EnJoy stil te staan bij deze vragen èn bij de achterliggende maatschappelijke thema’s. Gewoon verdieping zoeken in een sfeer van gezelligheid.

En over hoe we aan de RK-kerk verbonden zijn:
EnJoy werkt vanuit de katholieke kerk. Wij ervaren dat wij als katholieke jongeren midden in de maatschappij staan. We mogen kritisch zijn op de informatie die wij krijgen, zowel uit de kerk als uit de samenleving. Maar dan moeten we wel de volledige informatie krijgen! In onze activiteiten gaan we actief op zoek naar de achtergronden, gaan daarover met elkaar in gesprek en bepalen zo hoe we over zaken denken. 

Nieuwsgierig? Kom gezellig langs op die tweede vrijdagavond van de maand! Onze standplaats is nu in Hillegom, het Teresiahuis aan de Mgr. Van Leeuwenlaan 3. De activiteiten starten om 20:00 uur en eindigen in de regel rond 22:30 uur. Alleen: door de gezelligheid wordt dat nog weleens later… 

Kortom: EnJoy = gezelligheid + verdieping. Tussen 16-30 jaar? Wees welkom!Logo

Meer informatie:
website: www.thespiritshillegom.nl/page/Enjoy
Facebook: www.facebook.com/groups/enjoyhillegom/
e-mail: enjoyhillegom@gmail.com