Mc Faith

Iedere eerste maandag/dinsdag/woensdag/donderdag van de maand schuiven we een avond gezellig aan om samen te eten (op woensdag en donderdag) en te praten over het leven, ons geluk en ons geloof. Dat is kort weergegeven wat McFaith inhoudt. Inmiddels doen we dat al 12 jaar en met veel plezier.

Er wordt een inleiding (dit kan eventueel een filmpje zijn) verzorgd door kapelaan Kuik, waarna we met elkaar praten over eigen ervaringen en ideeën bij die inleiding. Zo rond 21.30/22.00 uur sluiten we weer af.

Op maandagavond beginnen we om 20.00 uur na de H. Mis en op dinsdagavond om 19:30 uur; we hebben op deze twee avonden iets lekkers bij de koffie.

Op woensdag- en donderdagavond wordt er om 18.00 uur respectievelijk 19.00 uur gestart met een lekkere maaltijd. Het koken wordt afwisselend door de deelnemers gedaan. Het gaat niet om culinaire hoogstandjes, wél om een gezellige en voedzame maaltijd.

Wilt u eens kijken of Mc Faith iets voor u is, mail dan naar seclisse@rkwb.nl. U kunt ook bellen naar het parochiesecretariaat: 0252-418870.