Terugblik

Record opbrengst Kerkenveiling H.Hart

In een prima sfeer werd op vrijdag 26 oktober de jaarlijkse Kerkenveiling H. Hart gehouden onder het motto ‘Geef onze Zilker kerk toekomst’. De Duinpan was op maat heel gezellig ingericht. Er werden 465 kavels geveild door de enthousiaste veilingmeesters Sjaak en Amber Verkade. De inbreng en medewerking van een grote groep vrijwilligers leverde een record opbrengst op van maar liefst ruim 63.000 euro.

Om iets na 20.00 uur viel de eerste en iets na middernacht de laatste hamerslag. De kavels werden tegen mooie bedragen aan de man gebracht. Een 4 daagse Dreamtrip voor 2 personen naar Marrakech Marokko werd verkocht voor 260 euro. Acht kaarten voor een 8 gangen diner voor 2 in de druivenkas bij Hans Meskers werden gretig afgenomen. Onder toeziend oog van notaris mr. Arsenault werden de loten getrokken en na de veiling de winnaars van de loterij bekend gemaakt. De derde prijs, 15x een boeket aan huis bezorgd, werd gewonnen door fam. Jansen uit De Zilk. De tweede prijs bestond uit een diner bij het Oude Dijkhste prijs, een reischeque t.w.v. 450 euro, viel de fam. van Eeden ten deel. Kort na middernacht werd de opbrengst van veiling, advertenties, bollenpakketten, lotenverkoop en schenkingen bekend gemaakt en bleek een recordbedrag van ruim 63.000 te zijn bereikt!

Het comité kerkenveiling De Zilk wil iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook aan dit geweldige resultaat heeft bijgedragen. Wij zijn uiteraard zeer gemotiveerd om ook volgend jaar een fantastische veilingavond te organiseren.

Heel veel dank en hartelijke groet, comité kerkenveiling De Zilk