Terugblik

Kerkenveiling 2.0 een groot succes !!!

In de H. Willibrordus parochie houden we al sinds jaar en dag de traditionele kerkenveilingen. Nee, hierbij wordt de kerk echt niet geveild maar we veilen allerlei goederen waar de parochianen maar al te graag op bieden. Hele gezellige avonden en goed voor de onderlinge cohesie maar ook voor de financiën van de parochie !!

Het zal niemand verbazen dat deze veilingen in 2020 niet door konden gaan vanwege het Corona virus. Vandaar dat de drie gezamenlijke comités bij elkaar zijn gaan zitten en een Kerkenveiling 2.0 hebben bedacht. In september hebben alle parochianen de bijgaande catalogus ontvangen en daaruit gretig besteld. Inmiddels hebben we dan ook al twee bezorgrondes achter de rug en gaan we in begin december alleen nog de – dan bijna bloeiende – hyacinten en kerstbomen verdelen.

Maar het mooiste is dat deze actie een pracht bedrag van ruim € 65.000 heeft opgebracht. Een compliment voor alle betrokkenen!

Uiteraard hopen we in 2021 weer de reguliere veilingen te kunnen organiseren maar deze actie heeft in ieder geval bewezen dat we “Samen Sterk Staan” !!