Terugblik

Dankjewel! Vastenactie 2023

Vastenactie 2023

Een prachtig resultaat kunnen we u melden, want ruim 4500 euro heeft de actie voor de Jan Beenakker Stichting opgebracht! De Stichting heeft dit aangevuld en 5000 euro overgemaakt naar de Nawanyago school in Oeganda. De school wilde het geld besteden aan tablets en computers voor leerlingen en leerkrachten. En dat dat is gelukt, ziet u op de foto’s!                                             

Dank aan alle gevers én aan de parochianen die zich hebben ingezet: met koffie en soep, gastvrijheid; met de organisatie en de publiciteit van het parochiesecretariaat; met het enthousiasme van de Willibrordschool (Lisse), de communicantjes, en de kleuters van de Johannesschool (Hillegom): spaardoosjes, lege flessen… En dank voor de gelegenheid om op diverse plekken te vertellen over deze school, de kinderen en de mensen die er leren en werken. Het verre Oeganda kwam zo dichterbij. `Let your light shine’ is het motto van deze school. Het is mooi dat wij door de Vastenactie `ons’ Licht van Pasen zo ook verder hebben kunnen brengen.                                                         

Vanuit Oeganda mailde Alice Kagoda: `Dear Anneke, I am very grateful for the donations from your community i.e. schools, church etc. Please convey my hartfelt thanks to all who have contributed, may God reward them for their generosity.’                                                                                     

Hartelijk bedankt ook namens de Jan Beenakker Stichting,                                                              

Anneke Beenakker -Voorn