Terugblik

Stand van de thermometer t.b.v. het orgelfonds

Open Monumentendag, zaterdag 11 september, heeft een team van vrijwilligers in de St. Jozef en Martinuskerk in Hillegom veel enthousiaste bezoekers mogen ontvangen. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde dag. Een dag met een vrolijke en gezellige sfeer waar het nieuwe orgel een prominente plaats had.

Door de inzet van vele vrijwilligers, de giften van diverse Hillegomse winkeliers en de bijdragen van de bezoekers is er die dag het mooie bedrag van 1200,- euro opgehaald. Dit bedrag komt ten goede aan het orgelfonds.

In de weken na Monumentendag hebben een paar sponsoren ook nog hele mooie donaties gedaan. Het niveau van de thermometer, die bij de hoofdingang van de kerk hangt, is gestegen tot 35.000 euro, een mooie stap dichterbij het plaatsen van het orgel! Iedereen heel hartelijk dank voor zijn of haar bijdrage hieraan.

Op dit moment en de komende periode is de commissie Sponsorwerving bestaande uit de heren Frank Brouwer, Aad Otte en Piet Meijer keihard bezig om sponsors en donaties binnen te halen in Hillegom en omstreken. Maar ook enkele leden van het Parochiebestuur en de Lokale Commissie zijn hier mee bezig.

Hopelijk volgen er de komende tijd nog vele donaties en zien we de temperatuur van de thermometer oplopen!!
Helpt u ook hieraan mee?

Onderschrift foto: presentatie over het orgel tijdens Monumentendag door Ronald van Baekel van Adema’s orgelbouw