Nieuws

Kerkenveiling De Engel 24-5-2024

Beste parochianen,
Vrijdag 24 mei is het weer zover. Dan vindt in restaurant en zalencentrum De Engel de jaarlijkse kerkenveiling van De Engel plaats. Vorig jaar bracht de veiling het enorme bedrag van € 50.000 op. Gaan we dat bedrag dit jaar evenaren of zelfs overtreffen? De kerkenveiling commissie heeft er alles aan gedaan om weer een mooie catalogus samen te stellen met daarin kavels voor een ieder wat wils. De verwachtingen zijn daarom hoog gespannen.

Onze kerk verdient het om goed onderhouden te worden. Alleen al omdat velen daar dierbare herinneringen aan hebben, maar ook omdat het toch het middelpunt van onze gemeenschap is. Zoals bekend is onderhoud een kostbare zaak. Daarom hopen we dat de onderhoudsreserve gevuld kan worden door een mooie veilingopbrengst.

Laten wij er een gezellige avond van maken. Samen kunnen we het! U bent vanaf 19.30 welkom voor een kopje koffie en om 20.00 uur beginnen we met de veiling. De hele avond wordt u gratis met een hapje en een drankje verzorgd door de medewerkers van restaurant en zalencentrum De Engel.

Mocht u verhinderd zijn om de veiling op 24 mei te bezoeken, kunt u opdrachten geven aan de commissieleden waarvan de gegevens elders in deze catalogus zijn vermeld. Als er voor u geen interessante kavels in de catalogus staan en u wilt toch iets bijdragen aan het in stand houden van onze kerk, stellen wij het op prijs als u uw bijdragen wilt overmaken op bankrekening NL72RABO0357201744 t.n.v. HH Engelbewaarders te Lisse.

Wij zien u graag op 24 mei.  Restaurant ‘De Engel’-Juffermans Heereweg 386 Lisse

Zie hier de catalogus: