Terugblik

Open monumentendag, Komt u ook langs?

Dit jaar is het thema van Monumentendag “routes, netwerken en verbindingen”.

Op zaterdag 14 september zijn er diverse locaties open en komen er op die dag tijdens rondleidingen, excursies en demonstraties een verscheidenheid aan verrassende verhalen aan bod.

De deuren van de St.Agathakerk staan ook open en er worden daar rondleidingen en een presentatie over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella gegeven.

Ook in de St. Jozef en St. Martinuskerk wordt er door de bezoekers stil gestaan bij verbindingen, routes en netwerken binnen de kerk. In de ochtend, van 10 tot 12 uur, worden mensen uitgenodigd om in kleine groepjes langs diverse plekjes in de kerk te lopen. Samen gaat men in gesprek over wat men ziet en ervaart. Het middagprogramma zal bestaan uit muziek, want muziek verbindt!

13.30 uur  –  14.15 uur    Dameskoor

14.30 uur  –  15.15 uur    Deum Fidentes

15.30 uur  –  16.15 uur    Parochiekoor

Tevens kunt u zien en horen wat de stand van de werkzaamheden is rond het nieuw te bouwen orgel. Gedurende de hele dag staat er een kopje koffie en thee voor u klaar.

De Heilig Hart van Jezus kerk in de Zilk en De Engelbewaarderskerk in Lisse zijn ook open en ook daar bent u natuurlijk van harte welkom!