Terugblik

Pelgrims vol Hoop

Vol enthousiasme is het team Pelgrims vol Hoop opgezet en wat was het bijzonder 17 en 18 juni dat  75 lopers van alle kerken zich hadden aangemeld om mee te doen!

Het was schitterend dat alle lopers zich eerst meldden bij de kraam Pelgrims vol Hoop en vervolgens met een knalgeel hesje met daarop de tekst Pelgrims vol Hoop zichtbaar aanwezig waren op de baan. Mooie ontmoetingen en diepe gesprekken  ontstonden er al lopend ,maar ook bij de kraam.

Er stonden 92 kaarsen zakken  voor de kraam opgesteld die we verkocht hadden met zeer bijzondere teksten  en versieringen, heel indrukwekkend vooral in de avond en nacht.

Bij de kraam die duidelijk zichtbaar was , werden wel 200 koeken verkocht die door Roos van Dalen en Elske Vledder gemaakt waren, 8 bakken plantjes die gedoneerd waren door van der Lans werden verkocht en zelfgemaakte kaarten van Open Hof en de Protestantse Gemeente  vonden gretig aftrek.

Dit alles heeft 650 euro opgebracht.

In totaal hebben we ongeveer  3000 euro opgebracht voor Samenloop van Hoop mede door de 500 euro van de moederdagrommelmarkt , 50 euro van de kaartenclub en 160 euro van de kollekte van de Katholieke kerk. Diep dankbaar zijn we omdat we als kerken zo hebben mogen bijdragen aan Samenloop voor Hoop!

Een grote droom van mij is uitgekomen om als christenen zichtbaar in de wereld als pelgrims vol hoop  aanwezig te zijn. Schitterend dat wij dit als kerken van Hillegom hebben mogen uitdragen!

Het was geweldig om samen  met Anke van Voorst en Florentine Toet  de kar te trekken en vol voldoening genieten wij na!

Hartelijke groet

Karin Toet-Wuister